Voorjaarsconcert 2011

In een redelijk gevulde kerk ging het leerlingenorkest LoCo van start onder leiding van Theo Bindels. Zij speelden het eerste nummer van de avond Pirates of the Carribean met 8 blazersklasleerlingen. Dit vormde een mooi geheel en een hele grote groep enthousiaste leerlingen. LoCo vervolgde het programma met o.a. Lazy Latin en the Pink Panther.

Daarna werd er plaats gemaakt voor de slagwerkgroep onder leiding van de nieuwe instructeur Louis van Leer. Hij is sinds drie maanden de nieuwe instructeur van de slagwerkgroep en heeft in dit korte tijdsbestek een mooie programma ingestudeerd.

Het eerste nummer werd volledig door de jeugdleden van de slagwerkgroep verzorgd. Daarna kwamen o.a. Una Paloma Blanca en Maak Me Gek voorbij. Voor het afsluitende stuk Matrimony werden vier jubilarissen van Concordia gehuldigd door mevrouw Annelies Brand. Zij is wethouder van de Gemeente Geldermalsen. Marco Kroeze en Remco Kroeze zijn beide 12,5 jaar lid. Nelly Hol verleent al 25 jaar haar muzikale bijdrage. Een speciaal woord van de voorzitter was er voor Qrien Kroeze. Hij werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap. In deze 70 jaar heeft hij zich veel ingezet voor de vereniging en is hij één van de trouwste leden.

Tijdens de pauze was er de grote verloting met mooie prijzen.

Na de pauze vervolgde de harmonie het programma onder leiding van Theo Bindels. Zij had als thema ‘Landen’. Van Spanje (Francesco Bravo) via o.a. Ierland (Celtic Gathering) en Afrika (The lion sleeps tonight) kwam zij weer in Nederland uit. Met de toegift Ik hou van Holland werd de muzikale avond afgesloten.

Meer foto's zien? Klik hier ...