Geslaagd dorpsevenement 110-jarig jubileum

Dit was een hele succesvolle actie, want op enkele zakken na waren alle oliebollen, die door Eckelboom waren gebakken, verkocht dankzij hulp van veel vrijwilligers (leden en niet-leden).

Kermis en concert Concordia

Op vrijdagavond 28 oktober was het hele plein inmiddels omgebouwd tot een echt kermisterrein met daarbij de muziektent. Dankzij het mooie herfstweer kon jong en oud genieten van de ‘mini’ kermis en de muziek van Concordia. Loco (het leerlingenorkest van Concordia) verzorgde het ‘voorprogramma’ van de avond. Het ‘hoofdprogramma’ was een afwisselend optreden van de harmonie en slagwerkgroep. Ondanks dat af en toe de stroom uitviel en er geen verlichting meer was om de muziek te lezen werd er een leuk concert gegeven. Het aanwezige publiek kon hier onder het genot van een koud of warm drankje van genieten.

Concert KTVM

Na een succesvolle vrijdagavond was het zaterdag wederom fantastisch weer en kon Harmonie KTVM uit Tiel onder leiding van Theo Bindels haar gastoptreden verzorgen in de muziektent. Ook deze avond was het publiek in goede getale aanwezig en genoot duidelijk van het afwisselende repertoire dat KTVM ten gehore bracht. Ook tijdens dit concert was de kermis gewoon open en genoten de kinderen van o.a. de draaimolen en botsauto’s. De afsluiting van het geslaagde weekend was in handen van ’t Harmonieke. De blaaskapel zorgde ervoor dat het publiek met de gezellige bekende nummers nog in het hoofd naar huis ging.

Meer foto's zien? Klik hier ...