Winterconcert 2010

Daarna was het de beurt aan de slagwerkgroep die, onder leiding van Chiel Zomer een verrassingsprogramma ten gehore brachten, met onder andere een solonummer op bongo. Dit jaar speelden voor de eerste keer ook leerlingen van de slagwerkworkshop (project Brede School) enkele stukken mee.

Tijdens het concert werd Marcel Kroeze gehuldigd en ontving daarbij het speldje voor zijn 40 jarige lidmaatschap. In de pauze was er zoals elk jaar een grote verloting en vele toehoorders gingen met mooie prijzen huiswaarts.

Het harmonieorkest, onder leiding van Theo Bindels, nam de bezoekers na de pauze mee in de wereld van film en musical. Er werden muziekstukken als 'Selections from Tarzan' en 'Once upon a time in the west' en 'Aladdin' ten gehore gebracht. Een primeur was dat tijdens de uitvoering van de stukken filmbeelden werden getoond, die een extra dimensie toevoegden aan de sfeer en beleving van de avond.

Door de in leuke accenten in de gehele uitvoering, kreeg dit concert nét dat beetje meer. We kunnen daarom wederom terugkijken op een geslaagd winterconcert.

Meer foto's zien? Klik hier ...