Uitnodiging winterconcert

Onze slagwerkgroep zal het concert vervolgen. Onder leiding van Sander van Ingen laat zij vlotte melodische en ongestemde slagwerkstukken horen, zoals 'Reggae Night' en 'I can’t stop loving You'.

Na een pauze met verloting zal de harmonie een optreden verzorgen onder leiding van dhr. Theo Bindels. U hoort o.a. de musicalcomposities van 'Joseph and the amazing technicolor dreamcoat' en 'Les miserables'. Dit optreden wordt afgesloten met het opzwepende 'Lord of the Dance'. Een zeer gevarieerd programma met bijzondere passages in de muziekstukken.

Het concert zal evenals voorgaande jaren plaatsvinden in het Betuwestrand, Kraalweg 34 te Beesd en zal beginnen om 19:30 uur. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur en de toegang is voor iedereen vrij.

Vorig jaar hebben de Blazersklas-leerlingen ook een deel van ons winterconcert ingevuld. Achteraf hebben deze leerlingen niet de aandacht gekregen die ze in feite verdienden. Voor deze groep organiseren we binnenkort een afzonderlijk concert waar ook de andere leerlingen van onze vereniging hun inbreng zullen hebben.

Wij hopen u op ons winterconcert te mogen begroeten en wensen u alvast een sfeervolle en muzikale avond toe.