Winterconcert 2009

Tijdens het stuk 'The Conductors Nightmare' werd het reilen en zeilen tijdens een Concordia repetitie ten gehore gebracht. Gezamenlijk met het grote orkest sloten de leerlingen hun optreden af met Snow World. Vervolgens ging de harmonie verder met Utopia.

Na een snelle verbouwing op het podium vervolgde onder leiding van Sander de slagwerkgroep de avond met hun optreden. Ondanks het vertrek van de 'echte' instructeur verzorgde de slagwerkgroep een spetterend optreden met diverse bekende nummers van o.a. Abba en Reggae Night. Als 'interim' instructeur leverde Sander zijn visitekaartje met dit optreden zeker af!

Ook dit jaar waren er jubilarissen die werden gehuldigd tijdens dit concert. Annet Tas en Wim Goedhart waren beide 12,5 jaar lid en ontvingen het bronzen speldje van de KNFM. Naast het opspelden van het speldje was er een speciaal woord voor de derde jubilaris Frans Kielenstein omdat hij 50 jaar bij Concordia is.

De loten voor de grote verloting met vele prijzen in de pauze vonden gretig aftrek. Bijna iedereen beproefde zijn geluk door een aantal loten te kopen om te proberen een leuke prijs mee naar huis te nemen.

Na de pauze vervolgend de harmonie de avond met haar optreden. Dit was het eerste winterconcert onder leiding van Theo Bindels. Na een vlotte mars speelde de harmonie bekende muziek uit o.a. de musical Les Miserables en Jozef en de film The Mask of Zorro. Met het opzwepende stuk Lord of de Dance sloot de harmonie het concert af.

Harmonie Concordia kan terugkijken op een geslaagde avond met veel publiek en mooie muziek.

Meer foto's zien? Klik hier ...