Inluiding zomervakantie met optredens

2 juli 2013
   

De zomervakantie staat voor de deur en dat sluit Harmonie Concordia af met drie optredens. Alle optredens vinden plaats bij en /of in het Klokhuis aan het Cingelplein. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren!

Kidsconcert

Zaterdagavond 6 juli organiseert Harmonie Concordia van 19.00 uur tot 20.00 uur het Kidsconcert. Tijdens dit kleine concert treden de Blazersklassen 2012-2013, LoCo (leerlingenorkest Concordia) en harmonie Concordia op. Alle leerlingen zullen dan laten horen aan familie, vrienden en iedereen die het leuk vindt om te komen luisteren wat zij het afgelopen jaar op muzikaal gebied hebben geleerd. Tijdens deze avond worden er ook enkele stukken met het harmonie orkest worden gespeeld! Aansluitend is ervoor de leerlingen een slotactiviteit georganiseerd.

Buitenconcert

Maandag 8 juli is de laatste repetitie van de harmonie in de vorm van een buitenconcert op het Cingelplein (voor het Klokhuis). Jong en oud is welkom om te komen luisteren naar gezellige muziek om alvast in de vakantiestemming te komen. Aanvang is om 19.30 uur. Bij slecht weer is iedereen welkom in het Klokhuis!

Cultuurfestival

Tot slot zullen de blazersklassen woensdag 10 juli om 12.00 uur een optreden verzorgen tijdens het cultuurfestival dat in het kader van de brede school wordt georganiseerd. Hiermee luiden zij de start van de buitenactiviteiten in van dit festival.