Kerstconcert kerken 2011

11 december 2011

Net als in voorgaande jaren werd er voorafgaand aan Kerstmis weer een kerstconcert gehouden. Dit jaar was het de beurt aan de RK kerk aan de Voorstraat. Naast ons optreden waren er ook optredens van de koren Bloesem, Sjier Chadasj, de Notenkrakers en Hoogtevrees. Tijdens binnenkomst

Feestelijke repetities 110-jarig bestaan

7 en 8 december 2011

Vrijdag 2 december was de officiële datum dat Concordia 110 jaar bestond. De repetities na deze heuglijke datum, van de harmonie op 7 december en van de slagwerkgroep op 8 december, waren er daarom twee met een feestelijk tintje. De repetitie van de harmonie begon met een toespraak van onze voorzitter Eef Kroezen. In de pauze was er naast de koffie een speciaal gemaakte taart ter ere van het 110-jarig bestaan, waar iedereen van kon genieten. Ook is de groepsfoto uitgedeeld die in april vóór het voorjaarsconcert was gemaakt. Onder het genot van een drankje werd de avond na het 2e gedeelte van de repetitie afgesloten.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Geslaagd dorpsevenement 110-jarig jubileum

29 oktober 2011

In het laatste weekend van oktober vond het ‘Dorpsevenement’ plaats dat de jubileumcommissie van Concordia had georganiseerd.

Oliebollenactie

Het begon op woensdag 26 oktober met de oliebollenactie waarvan de opbrengst voor KiKa (Kinderen Kankervrij) zou zijn.

Cheque KIKA, opbrengst 110-jarig jubileum

7 december 2011

Afgelopen week heeft de jubileumcommissie van Harmonie Concordia een cheque ter waarde van 950 Euro overhandigd aan de familie Van Beusekom uit Beesd voor KIKA (Kinderen Kankervrij). De familie Van Beusekom weet wat KIKA voor kinderen en hun familie kan betekenen en zal er voor zorgen dat de cheque bij KIKA komt.

Het bedrag op de cheque is de opbrengst die Harmonie Concordia met de oliebollenverkoop ter ere van het 110 jarig bestaan heeft opgehaald. Op de foto v.l.n.r. Arie van Beusekom, Marrit van der Burg, Esther Kroeze en Luciënne van der Burg.

Concordia organiseert dorpsevenement 110-jarig jubileum

16 oktober 2011
 

Ter ere van haar 110-jarige jubileum organiseert Harmonie Concordia van woensdag 26 oktober t/m zaterdag 29 oktober een ‘Dorpsevenement’ voor de inwoners van Beesd.

Het begint op woensdagavond 26 oktober met het huis-aan-huis verkopen van oliebollen. De opbrengst van deze activiteit gaat gedeeltelijk naar KIKA.

Wijkconcert Weth. Klerkstraat 2011

16 september 2011

Op 16 september heeft Concordia een wijkconcert gegeven in de Wethouder Klerkstraat. Het was nog maar de vraag of het door zou gaan in verband met de regen. Maar na massaal gebruik van de buienradar op internet werd het sein 'veilig' gegeven. De kleur van de lucht voorspelde weinig goeds, máár buienradar zei dat het droog zou blijven. Halverwege het eerste nummer begon het echter te regenen. Na een kort schuilmoment kon het concert toch droog worden voortgezet.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Workshop slagwerk - spektakeldag basisscholen

22 september 2011

Op 16 september heeft Louis van Leer een workshop voor slagwerk verzorgd. De workshop werd gegeven tijdens de spektakeldag van de basisscholen. Op deze dag zijn er op diverse plaatsen in het dorp activiteiten te doen voor alle leerlingen.

Concordia in 'Zomer in Gelderland' -1-

16-08-2011

Op 9 augustus neemt een team van Harmonie Concordia Beesd deel aan het TV-programma Zomer in Gelderland van TV Gelderland. Het team bestaat uit teamcoach Bianca den Hartog, en teamleden, Marcel Kroeze, Gerrit van Beest, Eef Kroezen, Luciënne van de Burg, Roy van der Heijden, Emiel Kroeze, Mariëlle Kroeze, Alice Tkalecz en Frans Kielestein.

Harmonie Concordia komt in ‘Zomer in Gelderland’

24 juli 2011

Op dinsdag 9 augustus doet Harmonie Concordia mee met ‘Zomer in Gelderland’, een programma van TV Gelderland. Met dit programma kan Concordia geld verdienen voor een goed doel. Aan het begin van de dag krijgt het team van Concordia een thema met daarbij opdrachten die ze moeten uitvoeren. Met die verschillende opdrachten kunnen ze tot wel 1000 Euro verdienen. De gehele dag wordt op Radio Gelderland verslag gedaan van de opdrachten en om 18.30 uur wordt live op TV Gelderland de ‘finale’ uitgezonden.

Oecumenische dienst 2011

18 juli 2011

Op 19 juni jl. heeft de jaarlijkse oecumenische dienst plaatsgevonden op landgoed Mariënwaerdt. Het weer liet het niet toe om de dienst in de tuin achter het landhuis te houden, waardoor uitgeweken moest worden naar de Hooge Schuur. De locatie was er echter niet minder om.

Wijkconcert Pr. W. Alexandersingel

8 juli 2011

Op 4 juli heeft het harmonieokest van Concordia een buitenconcert gegeven op de Pr. W. Alexandersingel. Tevens was dit de laatste repetitie voor de zomervakantie. Het was mooi weer en de opkomst was goed, er werden bijna 60 toehoorders geteld. Een aantal van hen had het zich gemakkelijk gemaakt door een eigen stoel mee te nemen.

Slotconcert leerlingen en blazersklassen

27 juni 2011

Op zaterdag 18 juni 2011 organiseerde Harmonie Concordia een slotconcert voor de leerlingen van het leerlingenorkest en de blazersklassen met aansluitend een jeugdactiviteit. Tijdens het concert werd namens de Rabobank een cheque van 5.000 euro uitgereikt. Deze financiële injectie wordt verdeeld over 3 jaar en is bedoeld ter ondersteuning van het blazersklassen-project.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Concordia Culemborg Meets ....

14 mei 2011

Op zaterdag 14 mei 2011 organiseerde K.S.M. Concordia uit Culemborg een concert onder de naam 'Concordia Meets ....'. Daarbij waren Concordia Beesd en Muziekvereniging Prins Hendrik uit Meteren uitgenodigd om hieraan mee te werken. Op het terrein voor het verenigingsgebouw was een terras ingericht en een heus podium opgebouwd.

Koninginnedag 2011

30 april 2011

Rond 30 april is er in Beesd altijd veel te doen. Aan diverse activiteiten verlenen wij dan ook onze medewerking.

Allereerst was er de reveille vanaf de stompe toren. Van oorsprong is de reveille een weksignaal voor militairen. Zo klinkt het ook en het is een leuke start van de dag, als je tenminste

Concert Rode Kruis Bloesemtocht

17 april 2011

Zaterdag 16 april heeft de harmonie en de slagwerkgroep haar jaarlijkse medewerking verleent bij de Rode Kruis Bloesemtocht in de vorm van een concert.

Voorjaarsconcert 2011

17 april 2011

Op 9 april organiseerde Harmonie Concordia in plaats van haar jaarlijkse winterconcert dit jaar een voorjaarsconcert. Naast de ‘seizoens’wijziging was ook de locatie gewijzigd. Het concert werd gehouden in de R.K. Kerk te Beesd.

Blazersklas en leerlingenorkest met informatieavond

10 april 2011

Woensdag 6 april hebben onze huidige blazersklassen en het leerlingenorkest een concertje gegeven in de Lingelaar voor ouders en leerlingen van groep 6 van beide scholen in Beesd.

Uitnodiging voorjaarsconcert 2011

29 maart 2011
 

Hierbij nodigen wij u uit voor ons voorjaarsconcert op zaterdag 9 april a.s. In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt het concert plaats in de RK-kerk in Beesd. De kerk is open vanaf 19:15 uur en het concert vangt aan om 19:30 uur. De toegang is zoals altijd gratis.