Wijkconcert de Dorpskring

15 juli 2009

Op 13 juli heeft Concordia wederom een buitenconcert gegeven. Ditmaal voor de Dorpskring aan de Voorstraat. Dit was tevens de laatste repetitiedag van het seizoen. Allemaal een fijne vakantie toegewenst.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Wijkconcert Wethouder Klerkstraat

3 juni 2009

Op vrijdag 29 mei organiseerde Concordia Beesd haar eerste wijkconcert van 2009. Dit concert werd gehouden in de Weth. Klerkstraat te Beesd.

In de avondzon kon het publiek genieten van o.a. muziek uit de musical Les Miserables en de serie the A-team.

Miniconcert blazersklassen

14 mei 2009

Op 21 april jl. hebben de 1e- en 2e-jaars blazersklassen van de Lingelaar en van de Antoniusschool een concertje gegeven. Zoals op de foto's is te zien was het mooi weer. Iedereen had zijn instrument mooi gepoetst en heeft erg zijn best gedaan. De foto's onderaan deze pagina zijn genomen op het schoolplein bij de Antoniusschool.

Winterconcert 2009

23 februari 2009

Zaterdag 14 februari jl. was het jaarlijkse winterconcert. Om 19.30 uur, bij het begin van het concert, was de zaal vol met familieleden, vrienden en collega muzikanten.

De aftrap werd gegeven door het leerlingenorkest o.l.v. Theo Bindels met o.a. een eigen geschreven compositie en een echte rap, waarbij Mariëlle rapte onder begeleiding van de andere leerlingen.

Workshop "Meespelen binnen 1 dag? Ja dat kan!"

30 januari 2009
foto

In een dag een instrument leren spelen én meedoen met de hele harmonie. Het bleek mogelijk te zijn na een workshop die onze harmonie in De Dorpskring organiseerde.

Herman en Lien van den Berg zijn op het idee gekomen nadat zij hierover in Music en Show een artikel lazen van Michiel Drijver.

Uitnodiging winterconcert

18 januari 2009
 

Hierbij nodigen wij u uit voor ons winterconcert op zaterdag 14 februari a.s.

De avond wordt geopend door een optreden van ons leerlingenorkest. Graag laten wij u dan kennismaken met onze nieuwe dirigent dhr. Theo Bindels. Onder zijn leiding presenteert het leerlingenorkest voor u een bijzonder repertoire:

het gezellige 'La Cucaracha', gevolgd door een compositie geschreven door de leerlingen zelf, een rap, en tot slot 'The conductors nightmare'. Zeker de moeite waard om te komen luisteren. Vervolgens zal het harmonie-orkest zich bij hen voegen om het eerste muzikale gedeelte gezamenlijk af te sluiten met 'Snowworld'.

Workshop "Meespelen binnen 1 dag"

9 januari 2009
 

Binnen één dag iets op trompet, klarinet, hoorn, bariton, bas, trombone of slagwerk kunnen spelen én meespelen in het grote orkest?   Ja, dat kan! Op zaterdag 17 januari 2009 organiseert Harmonie Concordia een workshop voor jong en oud (van 12 tot 100 jaar).

Hierin maakt u kennis met de grondbeginselen van de blaasmuziek. Onder begeleiding van ervaren muzikanten studeert u de eerste noten en muziek in. Het geleerde voert u aan het einde van de dag uit met het grote orkest tijdens een kort concert.