Deelname Kerstconcert 2015

8 december 2015
 

Op zondag 13 december a.s. neemt onze harmonie weer deel aan het jaarlijkse (Beesdse) Kerstconcert. Ook nemen hier weer een aantal koren deel, zoals Hoogtevrees, Bloesem, Singsation en Schoone Keelen+. Het concert vindt plaats in de Kerk van de Heilig Kruisverheffing, aan de Voorstraat 21 te Beesd. De kerk is open om 18:00 uur, het concert begint om 18:30 uur. De entree voor volwassenen is € 5,-, voor jeugd t/m 12 jaar is dit € 2,50. Kaarten zijn te verkrijgen bij Slijterij ‘De Bolle’, Actior Office Supplies en Parochiecentrum Linge. De opbrengst van dit concert komt geheel ten goede aan beide kerken.

 

Sinterklaasintocht 2015

5 december 2015
 

Op 14 november haalde onze harmonie Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten weer binnen in Beesd. Ook dit jaar waren de muziekpieten weer meegekomen om een mee te spelen. Het was weer druk op de Havendijk. De Sint en zijn gezellen zijn dit jaar lopen door het dorp naar het Klokhuis gewandeld, waar het feest zich voor heeft gezet.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Voorspeelavond najaar - leerlingen

7 december 2015
 

Op 1 december jl. hebben de blazersklas en de leerlingen van onze vereniging hun kunnen weer getoond. Een aantal leerlingen die alweer even geslaagd zijn voor hun A-diploma, en inmiddels mee mogen spelen bij het grote orkest, hebben van zich laten horen. We zijn trots op 'onze' jeugd.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Muzikale Mo(nu)menten

28 september 2015
 

Zaterdagavond 26 september organiseerde Harmonie Concordia, in het kader van Muzikale Mo(nu)menten in de regio Rivierenland, samen met de koren Hoogtevrees, Sjier Chadasj en Lingekoor een muzikale (monumentale) avondwandeling door Beesd. De bijna 100 bezoekers werden in vier groepen bij vier monumentale locaties ontvangen door een koor of de harmonie en kregen daar een kort concert. Ook ontvingen de bezoekers van een gids uitleg over de historie van de locatie waar zij waren. Er werd met een gezamenlijk concert afgesloten bij de St. Pieterskerk. Het mooie weer zorgde ervoor dat de avond helemaal geslaagd was.

Meer foto's zien? Klik hier ...

Theetuinconcert

20 september 2015
 

Op vrijdagavond 11 september hield Harmonie Concordia het tweede theetuinconcert in Theetuin De Wensput in Beesd. Dankzij het mooie weer was het publiek in grote getale aanwezig en genoot zij in de avondzon van de gespeelde muziek door de harmonie en slagwerkgroep.

Aankondiging Muzikale Monumenten

14 september 2015
 

Op zaterdagavond 26 september is er een bijzondere muzikale wandeling door Beesd.

In het kader van Muzikale Mo(nu)menten die in de maand september in de regio Rivierenland georganiseerd worden, heeft muziekvereniging Concordia het initiatief genomen voor een speciale Muzikale Mo(nu)menten avond in Beesd. Op vier plaatsen die van historische waarde zijn worden mini concerten (15 minuten) verzorgd. Bijzonder aan deze avond is dat de toeschouwers na een miniconcert gaan wandelen naar de volgende historische plaats. Tijdens de wandeling krijgt u informatie over de plaats waar het volgend concert plaatsvindt. De verenigingen die op vier plaatsen een mini concert geven zijn: Harmonie Concordia, LingekoorHoogtevrees en Sjier Chadasj.

Het startpunt is om 19.00 uur bij de St. Pieterskerk, Voorstraat 90, deelname is gratis. De concerten zijn bij woningen in aan Voorstraat, Middenstraat en Achterstraat. De avond wordt om 21.00 uur met een gezamenlijk optreden afgesloten op het plein voor de St. Pieterskerk. Er is daar ook gelegenheid op wat te drinken en na te praten.