Gratis sponsoren via SponsorKliks

18 december 2016
   
Beste bezoeker, lid, donateur, supporter,

Wilt u Harmonie Concordia sponsoren, zonder dat het u iets kost, dat kan! Want vanaf nu is het mogelijk om Harmonie Concordia GRATIS te sponsoren!
 

Ga de volgende keer dat u iets online, bij uw favoriete webwinkel wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/. Geef "Harmonie Concordia Beesd" op in het veld 'wie wilt u sponsoren'. Daarna verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder bijvoorbeeld Bol.com, Coolblue en Zalando. Kies uw webwinkel en doe daarna op de normale manier uw inkopen. Elke aankoop bij één van deze bedrijven levert Harmonie Concordia een commissie op terwijl u zélf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Harmonie Concordia kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk en gratis voor u, maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Harmonie Concordia!

Kerstconcert Beesd 2016

18 december 2016
   

Het traditionele Kerstconcert Beesd ten bate van de restauratiefondsen van de Protestantse- en Katholieke kerken in Beesd, was heel geslaagd.

Het was al weer de 18de keer dat dit concert georganiseerd werd. Dus ook tijd voor vernieuwing. Daarom was er dit jaar voor een andere opzet gekozen. Twee koren uit Beesd, "Bloesem" en "Hoogtevrees", Irna van Beest als soliste en de plaatselijke harmonie "Concordia" hadden in overleg met elkaar het programma samengesteld. Een en ander onder de creatieve leiding van Theo Bindels, dirigent van "Concordia". Een zeer gevarieerd en succesvol programma was het resultaat.

Wijkconcert bij Lingehof

11 september 2016
   

Op vrijdag 16 september a.s. organiseert Harmonie Concordia Beesd een wijkconcert bij het verzorgingshuis Lingehof in Beesd. Het publiek kan vanaf 19.30 uur genieten van een gevarieerd programma met veel bekende nummers gespeeld door de harmonie en slagwerkgroep. Wandel, fiets of rijdt eens langs en kom even luisteren!

Slagwerkworkshop en aanmelden

26 juni 2016
   

Op zaterdag 27 augustus 2016 organiseert Harmonie Concordia een slagwerkworkshop. Onze doelstelling is om geïnteresseerden kennis te laten maken met allerlei soorten slagwerk en kennis te laten maken met onze slagwerkgroep.

De workshop is gratis en voor iedereen en zal worden begeleid door onze slagwerkinstructeur Sander van Ingen. Al naar gelang ervaring zal er indien nodig een afzonderlijke groep worden samengesteld. De workshop start om 10:00 uur en zal tot ongeveer 13:00 uur duren. Na afloop wordt voor een eenvoudige lunch gezorgd.

Om de workshop goed te kunnen organiseren hebben we van tevoren graag een beeld van het aantal deelnemers. U kunt zich opgeven via het opgaveformulier dat u via deze link vindt.

Indien u liever per e-mail opgeeft of het formulier werkt niet naar behoren kunt u zich ook opgeven via .

 

 

 

Koffieconcert op Hemelvaartsdag - 5 mei

21 april 2016
   

Op Hemelvaartsdag donderdag 5 mei organiseert Harmonie Concordia een koffieconcert. Dit concert vindt plaats op het plein voor de St. Pieterskerk in Beesd waar iedereen, eventueel onder het genot van een kopje koffie of thee, kan genieten van een gezellig concert met o.a. veel bekende nummers. Het programma zal afwisselend door de harmonie (onder leiding van Theo Bindels) en de slagwerkgroep (onder leiding van Sander van Ingen) worden uitgevoerd. Het concert begint om 11.00 uur en duurt ongeveer tot 12.00 uur.

Kapellenfestival - 't Harmonieke - 24 april 2016

21 april 2016
   

Aanstaande zondag wordt in de feesttent op het Dorpsplein weer het jaarlijkse kapellenfestival gehouden.