Aankondiging Voorjaarsconcert

5 maart 2017
   

Op zaterdag 1 april a.s. vindt het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie Concordia plaats. Dit jaar vieren we dat de vereniging 115 jaar bestaat. De avond zal om 20:00 uur beginnen in het Klokhuis in Beesd.

Tijdens deze avond zullen het harmonieorkest en de slagwerkgroep een afwisselend programma laten horen. Het harmonieorkest heeft een programma samengesteld rond het thema Hollywood. Zij zal o.a. muziek van Pocahontas, The Lion King en James Bond laten horen. Danseressen van Danscentrum Beesd en zangeres Joy Davelaar zullen de avond nog completer maken. De slagwerkgroep zal het spectaculaire stuk Heartbeat laten horen, dit stuk vertelt het verhaal over de hartslag. De leden van de slagwerkgroep zijn op elk instrument inzetbaar, dit jaar spelen zij ook op boomwhackers.

Ook benieuwd hoe dit zal gaan klinken? Dan zien wij u graag op 1 april in het Klokhuis. De entree bedraagt 5,- Euro, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen. Bent u donateur van ons, vergeet dan uw donateurskaart niet mee te nemen, dan krijgt u een gratis consumptie.