Serenades 50- en 60-jarig huwelijk

7 september 2017
 

Niet alledaags, maar op 25 augustus op pad geweest voor DRIE serenades. Ook niet alledaags was de aanleiding. Twee huwelijken van 50 jaar en nog één van maar liefst 60 jaar! Eerst vertrokken we naar Eef en Wil Kroezen die 50 jaar getrouwd zijn. Onze oud-voorzitter stak zijn trots op de vereniging niet onder stoelen of banken. We waren ook nagenoeg compleet, zelfs degenen die gewoonlijk niet meer op straat meelopen waren van de partij. Het zal ook wel een mooi gezicht zijn als er zo'n korps komt aangemarcheerd.

Daarna op naar Frans en Carola Kielestein, beiden lid van onze vereniging, zijn eveneens 50 jaar getrouwd. Hoewel we een week of wet eerder met de blaaskapel al een deuntje hadden geblazen op hun feestje, toch ook nog een keer met de hele vereniging langs. Mooi als je de verassing van de gezichten af kunt lezen!

Met inmiddels 2 bier-beloften op zak, op naar het volgende echtpaar. Frans en Jo Hollenga, maar liefst 60 jaar getrouwd! Tegen het verkeer in, en daarna de hele Voorstraat blokkeren met de vereniging, dat heeft wel wat. Ook hier dankbaarheid, daar doen we het voor.

De volgende repetitie hadden we koeken in de pauze en bier na afloop. Bedankt bruidsparen! Nog veel geluk samen toegewenst namens de vereniging. 

 

Meer foto's zien? Klik hier ...