Oppakken activiteiten

23 juli 2020
   

Afgelopen periode is voor iedereen een tegenstrijdige periode geweest. Bijzonder, lastig, vrijheid, beperkingen, verveling, met tegenslagen, maar ook met nieuwe kansen. Voor onze muziekvereniging heeft het muzikaal niveau eronder geleden. Ook is er veel tijd gaan zitten in berichtgeving en administratie, terwijl we die tijd liever in andere zaken hadden gestoken. Gelukkig hebben we voor de vakanties nog een aantal repetities kunnen houden, nadat de regels versoepeld waren. Ook na de vakantie zetten we dit voort, zodat we naar (kleine) optredens kunnen toewerken. Hopelijk laat de situatie dat toe en vallen we niet terug in beperkende maatregelen.

We zijn voornemens om op 26 september een concertje te geven bij de molen, in het kader van Muzikale Mo(nu)menten. Ook willen we graag aandacht geven aan een alternatief Kerstconcert. We houden u via de agenda en via Facebook op de hoogte van de stand van zaken betreffende deze concerten en andere activiteiten.

We wensen iedereen een gezonde en fijne vakantietijd toe, wij zien u graag bij een van onze optredens!

Oh ja .. mocht u vakantie inkopen doen, dan zouden wij het heel erg fijn vinden als u dat via SponsorKliks zou willen doen. Dit kost u niks, is supereenvoudig en u sponsort onze vereniging daarmee.