Kerstconcert voor beide kerken

Het concert vond dit jaar plaats op 12 december in de NH kerk aan de Voorstraat. De medewerking van Concordia begon feitelijk al vóórdat het concert was begonnen. Het toehorend publiek werd bij binnenkomst namelijk verwelkomd door het leerlingenorkest, zodat iedereen reeds in kerststemming de kerk inging.

Tijdens het concert beet Concordia het spits af met "Little Christmas piece - Al Govan". Daarna werd door het publiek zelf ook een bijdrage geleverd, in de vorm van samenzang van het kerstlied "Nu zijt wellekome" en later tijdens het concert van het kerstlied "Il est né, le divin entfant", beiden onder begeleiding van het orkest. Verder bracht Concordia nog ten gehore: "Procession of the Sadar - M.Ippolitov-Ivanov", "Concerto d’amore - Jacob de Haan" en "Joy! - traditional arr. A.Fernie". Het concert werd vervolgd door de koren.

Zoals altijd klonk het weer prachtig op deze bijzonder mooie locatie. Als muziekvereniging kunnen we zeker zeggen dat we een programma ten uitvoering heeft gebracht waar we trots op mogen zijn.

Meer foto's zien? Klik hier ...