Betuwe Cup 2018

25 oktober 2018
   

In de afgelopen jaren is de Betuwe Cup uitgegroeid tot hét HaFaBra-muziekevenement van de Betuwe, waar 16 orkesten strijden om de felbegeerde Betuwe Cup. Deelnemende orkesten brengen 2 muziekstukken ten gehore, die worden beoordeeld door een professionele jury, die dit jaar bestaat uit Tijmen Botma en Danny Oosterman.

Harmonie Concordia nam één keer eerder deel aan de Betuwe Cup. Dit jaar doet het voltallige harmonieorkest mee onder leiding van dirigent Theo Bindels.

Aankondiging Voorjaarsconcert 2018

23 maart 2018
 

Aankondiging voorjaarsconcert

Op zaterdag 7 april a.s. vindt het jaarlijkse voorjaarsconcert van Harmonie Concordia Beesd plaats. De avond zal om 20:00 uur beginnen in De Betuwepoort te Rhenoy.

Tijdens deze avond zullen zowel het harmonieorkest als de slagwerkgroep een afwisselend programma laten horen. Het harmonieorkest zal dit jaar muziek van onder andere Aida, Michael Jackson en Disney spelen. Dansgroep Stone Stylez Studio DC zal ook medewerking verlenen om de avond nog completer te maken. De slagwerkgroep is dit jaar aan de slag gegaan met een variatie op een Toto-medley en een stuk dat The Eye of the Tiger combineert met de soundtrack van Beverly Hills Cop. Daarnaast zullen ook de leerlingen van de vereniging aanwezig zijn om van zich te laten horen.

Ook benieuwd hoe dit allemaal zal gaan klinken? Dan zien wij u graag op 7 april a.s. in De Betuwepoort. De zaal is open vanaf 19:30 uur en de entree bedraagt €5,00, kinderen tot 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Afsluiting 1e blazersklas 2017-2018

20 februari 2018
 

Op 20 februari sloot de blazersklas de 1e helft van het jaar af met een open repetitie voor vaders en moeders. Sinds vorig jaar hebben we ook een slagwerkgroep aan de blazersklas toegevoegd. De muzikantjes gaan eventueel door met de 2e helft van het jaar en krijgen ook dan weer les van onze docenten.

De blazersklas is een initiatief van Concordia en de basisscholen om kinderen van groep 6 kennis te laten maken met het bespelen van muziekinstrumenten, zonder dat ze meteen lid hoeven te worden van onze vereniging. Uiteraard hopen we dat ze na de blazersklas alsnog lid worden en zich opgeven bij onze vereniging. Ze krijgen dan eerst muziekles om uiteindelijk in het grote orkest mee te gaan spelen.

 

Meer foto's zien? Klik hier ...