Kerstconcert 2019

11 december 2019
 

Op 15 december wordt in Beesd het jaarlijkse Kerstconcert gehouden. Het belooft dit jaar weer een bijzonder concert te worden. Deelnemers aan het concert zijn Sjier Chadasj, Zangschool Beesd en Harmonie Concordia. Solozangeres Maureen en twee doedelzakblazers maken het concert compleet.

Het concert vindt plaats in de katholieke Kerk aan de Voorstraat en begint om 19:30 uur. De deur is vanaf 19:00 uur geopend. De entree bedraagt € 5,-. Voor kinderen onder 12 jaar € 2,50.

 

 

Aankondiging Voorjaarsconcert 2019

24 maart 2019
   

Zaterdag 6 april a.s. vindt het voorjaarsconcert plaats van Harmonie Concordia. Dit jaar is het thema ‘Space’.

De slagwerkgroep zal de avond openen. De afgelopen tijd heeft de groep, onder leiding van Sander van Ingen, hard gewerkt om special effects toe te voegen aan hun nummers. De jeugdleden, die na de slagwerkklas doorgegaan zijn, zullen ook al met een deel van het programma mee doen.

Na de pauze zal de harmonie, onder leiding van Theo Bindels, verder gaan met het programma. Dit jaar doet Zangschool Beesd ook mee, waaronder popkoor ‘Based on’. Marieke Zevenbergen, eigenaar van de zangschool en dirigent van het popkoor heeft ook enkele solisten gevonden die deze avond van zich laten horen.

Het concert vindt plaats in het Klokhuis in Beesd. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Vooraf een kaartje kopen is niet nodig, de entree is 7,50 Euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open, om 20.00 uur zal het concert beginnen.

Volg ons op Facebook om vast in de stemming te komen. Het belooft een spectaculaire avond te worden!

P.S. Er kan sinds kort ook gepind worden in het Klokhuis.