Oppakken activiteiten

23 juli 2020
   

Afgelopen periode is voor iedereen een tegenstrijdige periode geweest. Bijzonder, lastig, vrijheid, beperkingen, verveling, met tegenslagen, maar ook met nieuwe kansen. Voor onze muziekvereniging heeft het muzikaal niveau eronder geleden. Ook is er veel tijd gaan zitten in berichtgeving en administratie, terwijl we die tijd liever in andere zaken hadden gestoken. Gelukkig hebben we voor de vakanties nog een aantal repetities kunnen houden, nadat de regels versoepeld waren. Ook na de vakantie zetten we dit voort, zodat we naar (kleine) optredens kunnen toewerken. Hopelijk laat de situatie dat toe en vallen we niet terug in beperkende maatregelen.

We zijn voornemens om op 26 september een concertje te geven bij de molen, in het kader van Muzikale Mo(nu)menten. Ook willen we graag aandacht geven aan een alternatief Kerstconcert. We houden u via de agenda en via Facebook op de hoogte van de stand van zaken betreffende deze concerten en andere activiteiten.

We wensen iedereen een gezonde en fijne vakantietijd toe, wij zien u graag bij een van onze optredens!

Oh ja .. mocht u vakantie inkopen doen, dan zouden wij het heel erg fijn vinden als u dat via SponsorKliks zou willen doen. Dit kost u niks, is supereenvoudig en u sponsort onze vereniging daarmee. 

 

Voorjaarsconcert 2020 - afgelast

12 maart 2020
   

In verband met de mededelingen van het kabinet rondom het Covid-19 virus, zal ons voorjaarsconcert niet doorgaan. Het concert zal worden VERPLAATST. De datum hiervoor zal later bekend worden gemaakt. Houdt voor meer informatie en de nieuwe datum onze Facebookpagina en /of website in de gaten.

Zaterdag 21 maart a.s. vindt het voorjaarsconcert plaats van Harmonie Concordia. Dit jaar in het thema ‘Freedom’, ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding.

De slagwerkgroep zal de avond openen. Met de Freedom-gedachte heeft de slagwerkgroep, onder leiding van Sander van Ingen, een reünie op het podium waarbij ze samen met oud-leden een gevarieerd programma zullen spelen.

Na de pauze zal de harmonie, onder leiding van Theo Bindels, verder gaan met het programma. Tijdens het programma viert de harmonie de vrijheid met nummers die voor verschillende vormen van vrijheid staan. Ook dit jaar doet Zangschool Beesd weer mee, waaronder popkoor ‘Based on’. Marieke Zevenbergen, eigenaar van de zangschool en dirigent van het popkoor heeft ook een kwartet en enkele solisten gevonden die deze avond van zich laten horen.

Het concert vindt plaats in het Klokhuis in Beesd. Met behulp van Van Hees Showtechniek wordt het Klokhuis omgetoverd tot een echte concertzaal. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. Vooraf een kaartje kopen is niet nodig, de entree is €7,50 en er kan gepind worden. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open, om 20.00 uur zal het concert beginnen.

Volg ons op Facebook om vast in de stemming te komen. Het belooft een bijzondere avond te worden!